TJÄNSTER

Vår uppgift är att gå in och hjälpa till med det som inte är våra kunders kärnverksamhet. Servicen och kringtjänsterna som måste fungera i ett företag, men som tar kraft och resurser från kundens verksamhet. Vi är den extra resursen som finns till för er.

Grunden läggs utifrån kundens mål och förutsättningar med en genomlysning för att hitta kostnadseffektivitet, alltid med hänsyn till att personerna som arbetar i företaget ska må bra och kunna fortsätta leverera under och efter projektet.

Kort sagt vi låter våra kunder tjäna pengar på att göra det de är bra på, medan vi tar hand om resten.

 

VAD BEHÖVER DU HJÄLP MED?

  • FLYTT / RENOVERING - Tillsammans finner vi vilka era behov är, ert mål med projektet och omsätter dem till specifikation för att skapa en för er tilltalande arbetsmiljö.
  • NYINSTALLATION - I flytten eller vid nyinstallation står vi till tjänst och ordnar så ni kommer på plats med minsta möjliga störmoment.
  • SERVICEÖVERSYN - Vi går igenom era serviceleverans i lokalerna för att få ge er en effektiv leverans anpassad till er verksamhet. Görs oberoende av om det är pågående eller nya avtal.
  • COACHING - Ni vill själv driva projektet, men behöver en objektiv resurs till att coacha er i hela eller delar av processen.

Varje kund får en dedikerad kontaktperson som står till förfogande för att uppfylla företagets specifika behov. 
Vi utgår från kundens önskade resultat, både idag och imorgon, och skapar ett förslag till lösning.
Vi lyssnar, lär, korrigerar och agerar. Dialogen med oss är rak och öppen – vi håller vad vi lovar.

 

Varmt välkommen till AXILON!